Σημαντικά βραβεία στις “Cavo Mare Villas” της οικογένειας Μαυρικου

Μοναδικά ξενοδοχεία και υπερπολυτελείς βίλλες από όλο τον κόσμο βραβεύτηκαν στη λαμπερή τελετή απονομής των Villas & Hotels Zoover awards 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Hotel Arena στο Amsterdam.
Σημαντικό βραβείο απέσπασαν οι Cavo Mare Villas της οικογένειας Μαυρικου για τον τίτλο “Best Villas in Zakynthos 2018” .
Μια ακόμη ανάδειξη για το πολυτελές συγκρότημα της οικογένειας που δραστηριοποιείται χρονιά στον χώρο του τουρισμού είναι το βραβείο “Best Special Effects” της εταιρειας “Villa Plus” που εδρεύει στο Λονδίνο.
Η Λενια Μαυρικου ανέφερε “κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Αποκτώντας βραβεία σαν και αυτά αναδεικνύεται και το νησί μας σε σημαντικές αγορές όπως είναι η αγορά της Ολλανδίας, της Αγγλίας και του Βελγίου. Επιθυμία μας είναι να εξελίσσουμε και να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Ζάκυνθος. Φέτος είναι μεγάλη μας χαρά που προσθέτουμε στη συλλογή μας άλλη μια βίλλα στο Ακρωτηρι, φέρνοντας στο νησί ένα σχέδιο πρωτοποριακής πισίνας”.