Λ. Νιοτόπουλος: Ευχαριστούμε την Χορωδία Κέρκυρας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, μετά από ένα γεμάτο τριήμερο εκδηλώσεων με τη συμμετοχή της παγκοσμίου φήμης Χορωδίας Κέρκυρας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον πρόεδρο της Χορωδίας κ. Π. Μεταλληνό και όλα τα μέλη της για τις μαγευτικές μουσικές επτανησιακές στιγμές που πρόσφεραν στο κοινό της Ζακύνθου.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του εκκλησιαστικού τμήματος της Χορωδίας, το οποίο έψαλλε την Παρασκευή 15/03 στους Α’ Χαιρετισμούς στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου των Ξένων και την Κυριακή 17/03 στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου, ενώ σαν απόλυτο σημείο αναφοράς υπήρξε η μεγάλη συναυλία με έργα Επτανησιακής Μουσικής το Σάββατο 16/03 στο Πνευματικό Κέντρο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, συγκινημένη από τη σημαντική απήχηση που είχαν οι εν λόγω εκδηλώσεις στο κοινό της Ζακύνθου, δεσμεύεται για άλλη μια φορά να συνεχίσει αμείωτες τις προσπάθειές της για την μεγαλύτερη ανάδειξη του Ζακυνθινού και Επτανησιακού Πολιτισμού, και για την περαιτέρω ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των όλων ανεξαιρλετως των νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.