Το ΚΤΕΛ Ζακύνθου ενώνει τη Ζάκυνθο! Δείτε πρώτοι το καταπληκτικό νέο promo Video

Προσαρμοσμένοι πλήρως στη νέα εποχή που διανύουμε και μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης επικοινωνίας οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ Ζακύνθου ενώνουν την Ζακυνθινή κοινωνία, μέσα από το νέο video (TVC) με το οποίο συνεχίζουν την επιτυχημένη επικοινωνία τόσο με τους πελάτες τους όσο και πολύ δε περισσότερο με τους επισκέπτες του όμορφου νησιού μας.
Η σύγχρονη επιλογή του ΚΤΕΛ Ζακύνθου, στέκεται ισάξια απέναντι από τις μεγάλες προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, των αναγκών, της επικοινωνίας, της διάδρασης, του θυμικού και πολύ δε περισσότερο της κοινωνικής επικοινωνίας όπως πρέπει να είναι σήμερα!
Η νέα εποχή, για τους ανθρώπους του σημαντικού αυτού οργανισμού, στο νησί μας είναι γεγονός.
Με ένα σύγχρονο short story, το ΚΤΕΛ Ζακύνθου, μιλάει στην ψυχή και στο συναίσθημα, προβάλλοντας υπέροχα τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιείται, προβάλλοντας τις φοβερές στιγμές μας, την σπάνια κουλτούρα μας, την θετική μας πλευρά, την αληθινή Ζάκυνθο, μιλώντας στην ψυχή και λέγοντας στους Ζακυνθινούς ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι για το νησί τους!
Ταυτόχρονα μιλάει κατευθείαν στον επισκέπτη, δημιουργώντας του την ανάγκη να ανακαλύψει και να επιλέξει την Ζακυνθινή εμπειρία στις ταξιδιωτικές επιλογές του!
Το ΚΤΕΛ Ζακύνθου, αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη να μιλήσει με αξιοπιστία στην κοινωνία και να την συνεπάρει σε ένα δρόμο ανάτασης, έμπνευσης, πίστης και δημιουργίας, βλέποντας μπροστά και μακριά από τις «τραυματικές δράσεις» πολλών άλλων φορέων του τόπου…
Είναι γεγονός ότι μετά τις συνεχιζόμενες και πολύ επιτυχημένες δράσεις προβολής, της Levante Ferries μέσω του 11880, το ΚΤΕΛ Ζακύνθου «σηκώνει τα μανίκια» και συμμετέχει ενεργά στην επικοινωνία, την προβολή και την διαφήμιση της Ζακύνθου, μέσα από τις πολυτιμότερες αξίες μας!
Το όλο εγχείρημα ανέλαβε με επιτυχία η εταιρία istros production η οποία έχει έδρα την πόλη της Πάτρας και συνεργάζεται ενεργά και με μεγάλη επιτυχία με το IONIAN TV.
Για το αποτέλεσμα εργάστηκε πυρετωδώς ομάδα ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και οι Ζακυνθινοί: Γιώργος Μουζάκης, Νίκος Τράνακας, Χρήστος Φαραός, Τζώρτζια Κάρδαρη

Δείτε το VIDEO: