Ιστορικός τίτλος για το Τσιλιβή – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τους πρωταθλητές

Ο τίτλος του πρωταθλητή απονεμήθηκε στην ομάδα του Τσιλιβή για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο. Μετά την αδιαφορη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 στο Δημοτικό Στάδιο που ήταν ο βασικός αντίπαλος της ομάδας για την κούπα, έγινε η απονομή του Κυπέλλου από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδα Μαλιούφα στον αρχηγό Σάκη Γεωργίου.

Το επίτευγμα του ποδοσφαιρικού σωματείου του Πλάνου είναι ιστορικό, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στο νησί που παίρνει το πρωτάθλημα κόντρα στην Ζάκυνθο που ήταν ανίκητη σε τίτλους όταν έπαιζε στην Α’ Κατηγορία.

Σαμπάνιες, πανηγυρισμοί και συνθήματα ήταν το σκηνικό στο Δημοτικό Στάδιο μετά την λήξη της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Τσιλιβή να χαίρονται την πολύ μεγάλη επιτυχία τους. Ο σύλλογος μάλιστα βράβευσε δυο ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει. Συγκεκριμένα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Τσιόλη και τον φίλαθλο κ. Πομώνη που είναι στο πλευρό της ομάδας.
Η επόμενη μέρα έχει την μεγάλη πρόκληση της Γ’ Εθνικής για το Τσιλιβή που έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσει το νησί μας.

Δείτε και τον Σάκη Γεωργίου να σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή