ΣΤΙΓΜέΣ… γεμάτες Carnival2019 || Κυκλοφορει 15/3 με την «ΗΜΕΡΑ»

Μπορεί στην καθημερινότητά μας να είμαστε μες τη γκρίνια και τα νεύρα, μπορεί να τρέχουμε με ρυθμούς τρελούς, να μην θέλουμε ώρες ώρες να δούμε άνθρωπο, όμως όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο ψάxνουμε το αντίδοτο σε όλα αυτά. Και ποιο είναι αυτό ή καλύτερα ένα από αυτά; Να βγούμε με την παρέα μας, με τους φίλους μας και τους αγαπημένους μας. Να βρεθούμε, να μιλήσουμε, να φάμε, να τραγουδήσουμε, να ξεχαστούμε.
Να διώξουμε προσωρινά από το μυαλό μας, ό,τι μας προβληματίζει, ό,τι μας ταλαιπωρεί.
Αυτά τα μικρά διαλείμματα από την καθημερινότητα, χρόνο με το χρόνο είναι όλο και πιο αναγκαία. Είναι το φάρμακο της ψυχής μας, που μας δίνουν δύναμη να προχωράμε.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου τρόπου ψυχαγωγίας είναι η απόλαυση της διαδικασίας του φαγητού με φίλους. Όταν μάλιστα αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από όμορφη μουσική, τότε μιλάμε για κάτι ολοκληρωμένο. Και ευτυχώς εδώ στον τόπο μας, αυτά τα δυο είναι δλδ φαγητό και μουσική, έχουν παντρευτεί με μεγάλη επιτυχία χωρίς κάποιο να υπερτερεί εις βάρος του άλλου. Συναντά δηλαδή κανείς ταβέρνες και εστιατόρια με πολύ καλό φαγητό, στα οποία μπορεί να ακούσει εξίσου πολύ καλή μουσική και να έχει μια ολοκληρωμένη έξοδο.
Οργανωθείτε λοιπόν και καλή μας διασκέδαση!