ΟΛΥΜΠΙΟΝ Υπηρεσίες Υγείας || Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Ναύπακτο

Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης απέκτησε η Ναύπακτος. Πρόκειται για μια πλήρως εξοπλισμένη Μονάδα με υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης (GAMBRO AK 98V2 230V, BIO VERSION & AK 200 ULTRA S) από την εταιρεία Baxter και μηχανήματα επεξεργασίας νερού (με διπλή αντίστροφη ώσμωση) της εταιρείας ΤΕΜΑΚ, ενώ διαθέτει και πληθώρα ποιοτικών και πιστοποιημένων φίλτρων, ικανών να καλύψουν κάθε μέθοδο αιμοκάθαρσης, περιλαμβανομένης και της ON-LINE Αιμοδιαδιήθησης.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΟΛΥΜΠΙΟΝ Ναυπάκτου όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Φώτης Παπαβασιλόπουλος, με απόφαση του Υπουργού Υγείας είναι επιστημονικά συνδεδεμένη με το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ έχει και το πλεονέκτημα της στήριξης του Θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ Πάτρας, μια επιπλέον εγγύηση για την καλύτερη αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος τυχόν προκύψει.

Βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Ναυπάκτου, στην περιοχή του Πλατανίτη και συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία με μια έμπειρη ομάδα νεφρολόγων και νοσηλευτών αλλά και το όμορφο, φιλικό και άνετο περιβάλλον μιας εγκατάστασης με μοναδική θέα στη θάλασσα.

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των αιμοκαθαρόμενων τόσο από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου όσο και των ασθενών – επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η μονάδα διαθέτει και ασθενοφόρο και mini bus σε καθημερινή βάση για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΜΧΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝ Ναυπάκτου στα τηλ: 2634306962 & 2634306872. Email: [email protected]