ΑΓΕΖ – Σε κίνδυνο η παραμονή

Οι δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ΑΓΕΖ για την διατήρηση της στην κατηγορία και την φετινή χρονιά. Το κακό ξεκίνησε από το ματς με την Ολυμπιάδα στο κλειστό της Παναγούλας όπου η ομάδα ηττήθηκε με 71-77, ενώ συνεχίστηκε με την εξ’ αναβολής ήττα στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Απολλωνιάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι θα δυσκολευτούν στην προσπάθεια παραμονής τους στην κατηγορία, αφού θα πρέπει να πάρουν μεγάλες νίκες εντός και εκτός έδρας.
Για την ΑΓΕΖ η συνέχεια είναι δύσκολη, αφού πρέπει να πάρει άμεσα βαθμούς και να αναρριχηθεί όσο περισσότερο μπορεί στην βαθμολογία. Φέτος η ζημιά που μπορεί να γίνει για την Ζακυνθινή ομάδα μπάσκετ στην μάχη της σωτηρίας είναι μεγάλη, αφού οι ομάδες που πέφτουν από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ θα εξαρτηθούν από το πόσοι σύλλογοι θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική.
Αυτός είναι ένας παράγοντας «Χ» εφιαλτικός για το συγκρότημα του Αντώνη Ακτύπη, αφού στα εναπομείναντα παιχνίδια θα πρέπει να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί για να διασφαλίσει την σωτηρία του στην κατηγορία. Και φυσικά θα χρειαστεί την βοήθεια από όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του.