Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ζακύνθου – Βράβευσε ανθρώπους που τον στήριξαν και τον βοηθάνε (φώτο)

Σε μια όμορφη γιορτή που έγινε στο εστιατόριο «Πλάτανος» ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ζακύνθου πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του. Φέτος ο Σύνδεσμος θέλησε να βραβεύσει ανθρώπους που τον στήριξαν στην πάροδο του χρόνου και τον βοήθησαν να δημιουργήσει τον δικό του χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Για αυτόν λόγο τιμήθηκαν οι πρώην υπεύθυνοι αθλητισμού Διονύσης Μουζάκης και Βασίλης Μυλωνάς που πρόσφεραν για να φτιαχτεί το κτίριο και να έχουν οι διαιτητές ένα μέρος όπου θα συχνάζουν και θα πραγματοποιούν τις δράσεις τους. Ο κ. Μουζάκης παρέλαβε ο ίδιος το βραβείο του, ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα ο Βασίλης Μυλωνάς, με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά να παραλαμβάνει την πλακέτα του. Επίσης τιμήθηκε ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ζακύνθου Δ. Κλάδης για τις υπηρεσίες του.

Το παρών έδωσε μάλιστα ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιος που έκοψε την πίτα, ενώ επίσης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θοδωρής Καμπίτσης, ο γραμματέας της ΈΠΣ Ζακύνθου Χαράλαμπος Ραυτόπουλος και ο ταμίας Νίκος Καλλιβωκάς.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Τάσος Στραβοπόδης μίλησε για τα όσα έγιναν την περασμένη χρονιά, δίνοντας από κοινού με τον αρχιδιαιτητή Δ. Βοζαΐτη συγχαρητήρια στον Κώστα Ψάρρη για την άνοδο του ως βοηθός στο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ αναφέρθηκαν και στον Αντώνη Πυλαρινό, ο οποίος ήταν στη Superleague και έμεινε εκτός πινάκων φέτος. Μάλιστα χαρακτήρισαν άδικο αυτό το γεγονός, λόγω της πολύπλευρης προσφοράς του έμπειρου ρέφερι, ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Οι παρευρισκόμενοι έφαγαν, ήπιαν και τα είπαν σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα.