ΣΤΙΓΜέΣ… γεμάτες καρναβαλική διάθεση με σωστή διατροφή

Αυτή την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο ολοκαίνουργιο τεύχος του Στιγμές που κυκλοφορεί μαζί με την Εφημερίδα Ημέρα καλωσορίζουμε την άνοιξη και αλλάζουμε διατροφική συμπεριφορά με την διαιτολόγο – διατροφολόγο Έλενα Γελαδά.
Μπαίνουμε σε άκρως καρναβαλικούς ρυθμούς με 10 Years Challenge των μεγαλύτερων καρναβαλικών group του νησιού
Βγήκαμε στους δρόμους της Ζακύνθου και είδαμε πως το τσικνήσατε
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αδαμαντίνη Μαρίνου-Ζουρμπάνου έκοψε την πίτα του, σε μια γιορτή με πολύ κέφι και χορό
Βρεθήκαμε στην Ημέρα Σκέψης των Προσκόπων καθώς και στην Βιβλιοπαρουσίαση «Δημοτικά Τραγούδια και χοροί των χωριών της Ζακύνθου» και αποτυπώσαμε τις πιο όμορφες στιγμές
Τέλος βρεθήκαμε στην κοπή πίτας του Κτελ Ζακυνθου Α.Ε.

Αυτές τις μέρες οι ζακυνθινοί είναι χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που τους αρέσουν τα καρναβάλια , τους αρέσει να ντύνονται και να διασκεδάζουν και σε αυτούς που έχουν «αλλεργία» σε όλο αυτό το σκηνικό (και ελπίζουμε να είναι λίγοι για το καλό του θεσμού).
Αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία, θα έχουν την τιμητική τους για τις επόμενες δέκα ημέρες και απ΄ ό τι έδειξε η χθεσινή πρώτη με τις σκάρες και τα κοψίδια να παίρνουν φωτιά, κάπως έτσι θα κυλήσουν και οι επόμενες.
Στις τελευταίες σελίδες του περιοδικού μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από την καρναβαλική επιτροπή τους συλλόγους και τους φορείς.
Μαζί λοιπόν με την καρναβαλική σας διάθεση, φορέστε την ανοιξιάτικη, γιατί σήμερα είναι η πρώτη Μάρτη, και με όση δύναμη και απόθεμα ψυχικό σας έχει μείνει ζήστε καρναβαλικά και γελάστε ανοιξιάτικα…!