Εκθεση “7ISLANDS” || Ζακυνθινό ελαιόλαδο και παραδοσιακά προϊόντα

Με επιτυχία άνοιξε για μια ακόμη χρονιά τις πύλες της, η Έκθεση τυποποίησης ζακυνθινού ελαιολάδου και παραδοσιακών προϊόντων, από την εταιρεία “7islands” με στόχο και όραμα των διοργανωτών να μεταδώσουν τις αξίες του τόπου μας και να καθιερώσουν σε όλον τον κόσμο, το εξαιρετικό παρθένο ζακυνθινό ελαιόλαδο ως μοναδικής ποιότητας προϊόν. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Strada Marina, όπου καθένας μπορεί να γνωρίσει εκτός όλων των άλλων παραδοσιακών προϊόντων και τη νέα σειρά τυποποιημένου ελαιολάδου “Petromilos” που ήρθε να προστεθεί στα ήδη γνωστά “Brands 7Islands” & “Zante Natura”.

“Για έκτη χρονιά διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση μετά από μεγάλο κόπο και δουλειά που έγινε και υλοποιήσαμε το business plan. Αυτό που θέλει η εταιρία είναι να αναδείξει τον τόπο της και αυτό προσπαθώ και κάνω και όλη η ομάδα που με στελεχώνει ώστε να αναδείξουμε τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας και πόσο μάλλον το Ζακυνθινό ελαιόλαδο. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Απλά πρέπει να έχουμε ένα καλό ποιοτικό σωστό προϊόν και πρέπει να τηρούμε τους ευρωπαϊκούς κανόνες. Είμαστε υπερήφανοι που φέτος φέρνουμε στο τραπέζι σας εκτός από τα γνωστά. Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να γευθείτε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας”, μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης της 7Islands Νίκος Θεοδόσης.
Άλλωστε φιλοσοφία της 7islands, είναι να δημιουργεί ανώτερης ποιότητας προϊόντα, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία στην περισυλλογή ποιοτικών ελαιοκάρπων με την επιστημονική έρευνα, την πολλή δουλειά την συνεχή ανάπτυξη και τις σύγχρονες, εγκεκριμένες και πιστοποιημένες, με βάση τα αυστηρότερα διεθνή κριτήρια, εγκαταστάσεις τυποποιήσεις ελαιολάδου.

Την Έκθεση επισκέφθηκαν από την πρώτη ημέρα πλήθος συμπολιτών μας, ενώ χαιρετίζοντας και ενισχύοντας την πρωτοβουλία ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Κόττης τόνισε πως “Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται εξωστρεφείς προσπάθειες από ανθρώπους και επιχειρηματίες του νησιού. Το Επιμελητήριο πάντα θα βρίσκεται δίπλα τους. Είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να δημιουργηθεί μια κρίσιμη μάζα σωστών εξωστρεφών επιχειρηματιών, ειδικά για το θέμα του λαδιού που πρέπει να μπει στην ατζέντα σαν προϊόν Ζακυνθινό”.
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική αυτή δουλειά και το πόσο σημαντικό είναι το πάντρεμα του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό περιελάμβανε στις δηλώσεις της η Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και Πρόεδρος Ξενοδόχων Λαγανά Χριστίνα Τετράδη αναφέροντας πως “Πρόκειται για την πραγματική σύνδεση του τουρισμού με την πρωτογενή παραγωγή σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας και με μεγάλο εύρος τιμών που δίνει την δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη μας να μεταφέρει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Ζακύνθου σε όλο τον κόσμο”.