Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση αντικατάστασης του παρκέ στην Παναγούλα

Παρουσία του Βουλευτή Ζακύνθου και πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Ζακύνθου σχετικά με την αντικατάσταση του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παναγούλας. Το έργο θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 114,000 ευρώ, όπως αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο τύπου. Παράλληλα συμφωνήθηκε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στη Ζάκυνθο, με την κατάθεση της αντίστοιχης ώριμης μελέτης από τον Δήμο, προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στο Πρόγραμμα Δημοσίων

Αναλυτικά:«Υπογράφηκε σήμερα, παρόντος του Βουλευτή Ζακύνθου και πρώην Υπουργού κ. Σταύρου Κοντονή, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Γ.Γ.Α. και του Δήμου Ζακύνθου για την αντικατάσταση του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Παναγούλας, έργο συνολικού προυπολογισμού 114.000 ευρώ.
Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο είχε ενταχθεί στα Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων επί θητείας του κ. Κοντονή στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εντάσσεται σε μια σειρά αθλητικών υποδομών για την Ζάκυνθο που προγραμματίσθηκαν και υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Πλέον, εκκρεμεί εκ μέρους του Δήμου, η εκπόνηση της τεχνικής μελέτης για την ανέγερση νέου Κλειστού Γυμναστηρίου ώστε να υπογραφεί άμεσα η προγραμματική σύμβαση και για το συγκεκριμένο έργο.
Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις το νησί μας αναβαθμίζει τις αθλητικές του εγκαταστάσεις αντιστρέφοντας μια πορεία χρόνιας εγκατάλειψης και μαρασμού, προς όφελος του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της Ζακυνθινής νεολαίας».