Οι κυνηγοί δώρισαν μάνικες και αυλούς στην Πυροσβεστική

Το κοινωνικό του πρόσωπο και την εθελοντική του δράση ήρθε να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορα μέσα από τη δωρεά 98 σωλήνων 30 μέτρων και 10 αυλών πυρόσβεσης προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζακύνθου. Σκοπός τους είναι να τοποθετηθούν στα οχήματα και να βοηθήσουν τους πυροσβέστες στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε μια τέτοια κίνηση αφού και τον περασμένο Αυγουστο είχε προσφέρει στην υπηρεσία 14 σωλήνες

“Είναι η συνέχεια της παραγγελίας που είχαμε κάνει, είναι σύνολο 3,5 χιλιόμετρα και δέκα αυλούς. Αυτές οι σωλήνες έχουν παρθεί με τα χρήματα των συναδέλφων κυνηγών που τα διέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ήταν για την Μπόχαλη. Δεν μπορούσαν να απορροφηθούν από την Περιφέρεια και κατόπιν συννεόησης και συνεργασίας με την Διεύθυνση Δασών αποφασίσαμε να πάρουμε σωλήνες και αυλούς προς την Πυροσβεστική. Για το κοινωνικό σύνολο της Ζακύνθου έγινε αυτή η δωρεά” δήλωσε ο κ. Κωστής, Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου.
Τόσο ο νυν διοικητής κ. Πανόπουλος όσο και ο τέως διοικητής κ. Πατράκης ευχαρίστησαν τον Κυνηγετικό Σύλλογο για την δωρεά του και την στήριξη του στους Πυροσβέστες του νησιού μας. Μάλιστα ο κ. Πατράκης επεσήμανε πως “με την ευκαιρία της μέρας αυτής θέλω να ευχαριστήσω τον Κυνηγετικό Σύλλογο για την απαραίτητη δωρέα που έκανε προς εμάς μέσα από τα μέλη του και τους πόρους που είχε, σε συνεργασία με το Δασαρχείο και την Αντιπεριφέρεια. Οι σωλήνες πυρόσβεσης και οι αυλοί πυρόσβεσης, είναι πολύ χρήσιμοι για μας και θα μείνουν στο νησί και θα βοηθήσουν το έργο μας”.