Σε ενωτικό κλίμα – Οι Παλαίμαχοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος έκοψαν την πίτα τους και γιόρτασαν (φώτο)

Ο ιστορικός σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο εστιατόριο «Διαχρονικόν» στο Σκουλικάδο. Οι βετεράνοι «κυανοκίτρινοι» άσοι σε πολύ όμορφο κλίμα γιόρτασαν για άλλη μια χρονιά που συναντιούνται μαζί, θυμήθηκαν τα παλιά, έφαγαν και έθεσαν νέους στόχους για τα επόμενα χρόνια. Ο πρόεδρος Μάκης Πυλαρινός απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και μίλησε για τον σύλλογο και τις δράσεις που κάνει. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό, ότι το παρών έδωσαν τρεις γενιές του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην κοπή της πίτας. Κάτι που άλλωστε δείχνει και την αγάπη που έχουν όλοι οι βετεράνοι για τον ιστορικό σύλλογο που υπηρέτησαν από μικρή ηλικία. Να πούμε ότι χαιρετισμό έκανε και ο πρώην πρόεδρος Ι. Μουζάκης που μίλησε για την αγάπη του για την ομάδα και το ποδόσφαιρο του νησιού μας.

Επίσης το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, o αστυνομικός διευθυντής κ. Οικονομόπουλος, ο διοικητής της τροχαίας Ν. Τσώλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας, ο αντιπρόεδρος και βετεράνος άσος της Ζακύνθου Μ. Ζαφείρης, ο γραμματέας της Ένωσης Χ. Ραυτόπουλος, ο ταμίας Ν. Καλλιβωκάς και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ζακύνθου Δ. Βοζαΐτης που επίσης έχει υπηρετήσει το σωματείο. Μάλιστα παρευρέθηκαν και από τον ΑΟΚ Ζακύνθου ο τεχνικός διευθυντής Π. Τρουπιώτης και το μέλος του Δ.Σ. Πέτρος Καρυδάκης. Αν και καλέστηκε δεν έδωσε το παρών η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 και οι ποδοσφαιριστές της πλην του παίκτη Αν. Τριανταφυλλίδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Αν. Καμπιώτη και του Ν. Κοντονή που συμμετέχει στην φετινή προσπάθεια.
Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν ο φόρος τιμής και στους παλαίμαχους της ομάδας που δεν βρίσκονται πια εν ζωή, με τον Στράτο Κουρούμαλο να σηκώνει το ποτήρι ψηλά και να τους αφιερώνει την όμορφη βραδιά.