Έκοψε την πίτα της η ΑΛΕΖ – Εντυπωσιακές προσπάθειες drift από τους οδηγούς (φώτο)

Την δική της ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει από το 2002 μέχρι και σήμερα η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου. Έχοντας πριν από λίγα χρόνια δημιουργήσει την δική της πίστα drift στην περιοχή της Λιθακιάς, στόχος της Λέσχης είναι να έχει περισσότερα μέλη και να καταφέρει να δημιουργήσει την δική της ξεχωριστή παράδοση στο νησί του Ιονίου. Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η ΑΛΕΖ έδειξε ότι πάνω από όλα όλοι οι οδηγοί είναι μια αγαπημένη οικογένεια.

Αυτό όμως που αγαπάνε περισσότεροι οι οδηγοί της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ζακύνθου είναι η συμμετοχή τους σε αγωνιστικές δραστηριότητες όπως είναι το drift, στο οποίο προσφέρουν εντυπωσιακές εικόνες στους θεατές που τους παρακολουθούν.

Από πολύ μικρή ηλικία οι οδηγοί της ΑΛΕΖ μαθαίνουν τα μυστικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν μέλη όλων των ηλικιών, αφού υπάρχουν οδηγοί που είναι 17 χρονών και άλλοι βετεράνοι που τρέχουν στην άσφαλτο μέχρι και τα 70 τους χρόνια. Αυτό που τους συνδέει είναι η αγάπη τους για το αυτοκίνητο, τις γρήγορες ταχύτητες και τον αθλητισμό.Εκτός από αυτοκίνητα, η ΑΛΕΖ έχει και συμμετοχές με κάρτ στην διάθεση της, ενώ κάθε χρόνο διοργανώσει την Ανάβαση Ζακύνθου, στην οποία δίνουν το παρών οδηγοί από όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΑΛΕΖ Ρ. Παπαδάτος κόβει την πίτα