Εκδήλωση από το Zante Medical Care || “Η Ζάκυνθος στηρίζει τους Μικρούς Ήρωες”

Μια σημαντική, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου “Φλόγα” και την ευαισθητοποίηση του κόσμου όσον αφορά τον παιδικό καρκίνο διοργανώνει η ιατρική εταιρία “Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου”/“Zante Medical Care”.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 10 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο και θα ξεκινήσει με τους χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, του Δήμου Ζακύνθου, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, της διοργανώτριας και τέλος του συλλόγου “Φλόγα”, που θα ενημερώσει για το πολύτιμο έργο του συλλόγου.
Τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες θα υπάρχουν προγράμματα μουσικοχορευτικού χαρακτήρα, από τοπικούς συλλόγους και ορχήστρα. Επίσης, θα πραγματοποιούνται τατουάζ με το λογότυπο της ημέρας και άλλων σχεδίων όπως και δημιουργία χειροποίητων ρούχων. Μία ομάδα εθελοντών θα κάνει face painting και εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Τέλος, το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα Vegas στο Sizzle Club στον Λαγανά.
Σχετικά με την διοργανώτρια εταιρία, η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου – Zante Medical Care ιδρύθηκε με στόχο τη συμβολή στην αναβάθμιση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας στο νησί της Ζακύνθου, με την διάθεση στην κοινωνία σύγχρονων μονάδων υγείας.
Προσφέρει ένα σύνολο πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ασθενών, πιστοποιημένων και αναγνωρισμένων από διεθνείς οργανισμούς για την ποιότητά τους. Το δίκτυο της εταιρίας αποτελείται από 5 Ιατρεία, 2 Πολυϊατρεία και δύο Απεικονιστικά και Διαγνωστικά κέντρα στην πόλη της Ζακύνθου και τις κυριότερες τουριστικά περιοχές του νησιού.
Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην “Φλόγα” συμπαραστέκονται στις οικογένειες και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η “Φλόγα” θα συνεχίσει όσο ο καρκίνος σκοτώνει το ένα από τα τρία παιδιά που νοσούν, όσο θεωρείται επάρατος και όσο ο λαός φοβάται ακόμα και να προφέρει το όνομα του, όσο η πολιτεία δεν ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της.

φωτο: dinamiprosforas