Εσπασε κάθε προηγούμενο με 220.000 μηνιαίες επισκέψεις το imerazante.gr!!!

Με πολύ δυναμική επισκεψιμότητα ξεκίνησε το 2019, για τον αναμφισβήτητα πλέον επισκέψιμο ιστότοπο που είχε ποτέ και έχει σήμερα το νησί της Ζακύνθου!

Εδώ θα σε δούν όλοι όπου και αν βρίσκονται

imerazante.gr
Πρόκειται για το ενημρωτικό portal που ήδη βρίσκεται και είναι το – πανελληνίως και παγκοσμίως – πλέον αναγνωρισμένο που αφορά στο νησί μας.

Εδώ θα σε δεί κάθε Ζακυνθινός κάθε μέρα! Μέσα από κάθε συσκευή και με οποιονδήποτε καλύτερο τρόπο!
Γιατί το imerazante.gr είναι η καθημερινή σας συνήθεια!

Σύμφωνα με το καλύτερο εργαλείο μέτρησης το οποίο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση και παράλληλα είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό, το ενημερωτικό site της καθημερινής εφημερίδας Ημέρας, για το μήνα Ιανουάριο 2019 έφθασε στις 220.000 επισκέψεις.
Μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Οι δείκτες, για πρώτη φορά δημιουργούν αυτή τη δυναμική, σε ότι αφορά στο παρελθόν, αλλά και σε αντιπαράθεση με οποιαδήποτε Ζακυνθινή σελίδα υπάρχει στο διαδίκτυο. Η διεισδητικότητα της ιστοσελίδας μας, με τις 220.000 μηνιαίες επισκέψεις, αφήνει πίσω με τριπλάσια ποσοστά, οτιδήποτε υπάρχει τόσο στον ανταγωνισμό αλλά και γενικότερα στο ιντερνετ.

Είναι δεδομένο ότι πρωτίστως ο Ζακυνθινός πολίτης, οι ομογενείς μας, κάτοικοι στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, μέσα ενημέρωσης και γενικότερα, εχουν επιλέξει το imerazante σαν το πλέον αξιόπιστο και γρήγορο portal, για την τοπική και περιφερειακή τους ενημέρωση.

Από το SimilarWeb μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για τα νούμερα επισκεψιμότητας όποιας ιστοσελίδας θα θέλατε, αρκεί οι ιδιοκτήτες να μην έχουν εφαρμόσει μπλοκάρισμα στο εργαλείο μέτρησης (για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με την χαμηλή επισκεψιμότητα την οποία προφανώς ο καθένας θα ήθελε να κρύψει)
Μπείτε εδώ και συμπληρώστε στο πεδίο search πάνω αριστερά, την διεύθυνση του ιστοτόπου που θα θέλετε να μετρήσετε.

Η παρουσία της εφημερίδας μας στο διαδίκτυο αφορά και στις κοινωνικές σελίδες με κορυφαίο το facebook

Μπορείτε να μας ακολουθείτε στην σελίδα μας:
Imera Zakynthou – Ημέρα Ζακύνθου

και στην ομάδα μας:
Imera Zakynthou – Ημέρα Ζακύνθου

Ευχαριστούμε κάθε διαδικτυακό επισκέπτη – αναγνώστη – ακόλουθό μας και υποσχόμεθα ακόμη καλύτερη, ποιοτικότερη δουλειά με σεβασμό στον άνθρωπο, τον τόπο μας, το περιβάλλον μας και την θέση του νησιού μας στην ανάπτυξη και την πρόοδο!