Εθνικός Σκουλικάδου – Γιόρτασε με φαγοπότι το νέο έτος

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Εθνικό Σκουλικάδου. Στο εστιατόριο «Διαχρονικό» ο σύλλογος γιόρτασε την νέα χρονιά και η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν όλοι να έχουν υγεία και νέες επιτυχίες την σεζόν που έρχεται. Ο σύλλογος συμμετέχει επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και φέτος κατάφερε να αγωνιστεί στον Όμιλο Ανόδου φέρνοντας καλά αποτελέσματα στο τέλος του Α’ γύρου του πρωταθλήματος.
Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ βρήκαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν σε χαλαρό κλίμα και να ξεχάσουν λίγο τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ζακύνθου επίσης παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας και ευχήθηκε η ομάδα να συνεχίσει να κοσμεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας στον χώρο του αθλητισμού.
Για τον Εθνικό Σκουλικάδου η νέα χρονιά συνεχίζεται με αρκετά παιχνίδια ακόμα για τον Όμιλο Ανόδου της Α΄ Κατηγορίας. Στόχος του σωματείου είναι η καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο και το όμορφο κλίμα μεταξύ των παικτών.

Ο προπονητής κ. Καράμπελας δίνει μεγάλη βοήθεια σε αυτό το κομμάτι και ευχήθηκε στους παίκτες του να συνεχίσουν να παλεύουν μέσα στο γήπεδο αλλά κυρίως να διασκεδάζουν την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο. Η διοίκηση από την μεριά της στάθηκε στο ότι το σωματείο δουλεύει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και έχει σταθερή πορεία στην Α’ Κατηγορία.