Γιόρτασε την νέα χρονιά ο ΖΑΟΑ – Τόνισε την αναγκαιότητα νέων γηπέδων

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Palatino» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η καθιερωμένη κοπή πίτας του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης. Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης ήταν οι πολλές βραβεύσεις στους διακριθέντες αθλητές του συλλόγου που χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, ενώ τονίστηκε για άλλη μια φορά η αναγκαιότητα δημιουργίας νέων γηπέδων τένις.

Θυμίζουμε ότι ο ΖΑΟΑ έχει στην διάθεση του δυο ανοιχτά γήπεδα αντισφαίρισης στην Αγία Τριάδα, ωστόσο δεν φτάνουν για να εξυπηρετήσει τα πολλά νεαρά παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος. Το πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθούν νέες αθλητικές υποδομές τόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου Διονύσης Μήλεσης, ενώ στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε ο προπονητής Μ. Βαζαίος και το μέλος της διοίκησης αλλά και γραμματέας του Επιμελητηρίου Ν. Μαλαφούρη. Επίσης για τις υποδομές αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς, ενώ για την ενασχόληση των νέων παιδιών με το τένις μίλησαν ο Υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Θ. Καμπίτσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Αρμένης. Να πούμε ότι βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων και οι επιτυχόντες αθλητές του Ομίλου Ι. Ζούγρα, Α. Μάνεση, Δ. Γριβάκης, Α. Πέρρο, Στ. Λάππος.

Εκτός από τους αθλητές που τιμήθηκαν για την προσφορά τους την χρονιά που μας πέρασε σημαντική ήταν και η συνεισφορά των προπονητών του Ομίλου Σπύρου Θεοδόση, Στέφανου Αρβανιτάκη και Βάσω Παρασκευοπούλου που συνεργάζονται στενά και με μεγάλη επιτυχία με τον τεχνικό διευθυντή Μάνο Βαζαίο.