Ο Δήμαρχος, οι γρίφοι και οι “μπηχτές”

Λαχτάρες και προβληματισμούς προκάλεσε σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ξενοδόχων, η αποστροφή με την οποία έκλεισε την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος αναφέροντας “δεν έχω να ανησυχώ για κάτι, αφού πως φέτος δεν είναι χρονιά εκλογών για μένα”.
Και τότε άρχισαν τα ψιθυρητά και τα σχόλια για το “τι εννοεί ο… ποιητής” και στην προκειμένη ο κ. Κολοκοτσάς. Είχε μαθευτεί και η προ ημερών μάζωξη που είχε με όσα στελέχη είχαν απομένει στο ψηφοδέλτιό του, και πως και αυτά διαχώρισαν το δρόμο τους εκτός και εάν είχε να τους επιδείξει πρόσωπα που θα συγκροτήσουν συνδυασμό, και φούντωσαν ακόμα περισσότερο τα… “σενάρια”.
Ο ίδιος πάντως όπως δηλώνει δεν αγχώνεται για κάτι, καθόσον τονίζει προς πάσα κατεύθυνση “συνεχίζω τα έργα μου για να αλλάξω τη Ζάκυνθο. Ένας εν ενεργεία Δήμαρχος δεν έχει προεκλογική περίοδο. Θα περιμένω να δω τι άλλα “μανιτάρια” θα ξεφυτρώσουν τον Φλεβάρη και τότε θα πάρω τις αποφάσεις μου, που δεν θα είναι πέραν από το τέλος του μήνα. Τότε θα πω οριστικά εάν θα είμαι ξανά ή όχι υποψήφιος. Άλλωστε έχω μάθει στη ζωή μου να μην πορεύομαι με συναλλαγές κανενός είδους. Βλέπετε είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι και εγώ θα τους έχω έτοιμο το πιάτο με τα έργα”.
Από εκεί και πέρα συνάξεις και συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν, ενώ άλλες βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται. Το ίδιο και τα πειράγματα. Οι μεν, καταγράφουν τους δε. Απώλειες και νέα πρόσωπα. Ίδωμεν…