Ο Κ. Κόκλας αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής της ΝΔ

Στην εκ βάθρων ανανέωση του κεντρικού οργανωτικού της σχήματος προχώρησε η Νέα Δημοκρατίας, με τον Αντιδήμαρχο Ζακύνθου, πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κοινωνιολόγο Κώστα Κόκλα να λαμβάνει τη θέση του ενός εκ των δυο αναπληρωτών Γραμματέων Ποιότητας Ζωής. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε σήμερα τη νέα σύνθεση του κεντρικού οργανωτικού της σχήματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος: “Πρόκειται για τους 15 γραμματείς της και τους 140 αναπληρωτές τους, το 73% των οποίων δεν έχει αναλάβει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη θέση. Επιπλέον, δε, το 20% εξ αυτών δεν είχε ποτέ στο παρελθόν ενεργό ανάμειξη στα κομματικά δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας. Τα βιογραφικά τους ανταποκρίνονται πλήρως στο αίτημα της κοινωνίας να μπουν στην πολιτική πρόσωπα που έχουν διανύσει μια αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, με συμμετοχή στην κοινωνία των πολιτών. Για πρώτη φορά, επίσης, υπάρχει αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των περιφερειών της χώρας”.
Από τη μεριά του, ο κ. Κόκλας δήλωσε πως “Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ανάθεση αυτών των καθηκόντων του Αναπληρωτή Γραμματέας της Γραμματείας Ποιότητας ζωής του κόμματος. Έρχεται να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας για την Ζάκυνθο και την ευρύτερη περιοχή μας και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να συνεισφέρω και να προφυλάξω την αλλαγή που επέρχεται στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία επόμενη κυβέρνηση και κερδίζοντας και την βουλευτική έδρα στη Ζάκυνθο, κάτι που θα είναι προς όφελος των πολιτών της Ζακύνθου”.