Ο Θοδωρής Καμπίτσης σε δύσκολες πολιτικές αποφάσεις

Μαθαίνουμε -αλήθεια ή ψέμα θα δείξει- πως έντονος είναι τις τελευταίες ημέρες ο προβληματισμός του Περιφερειακού Συμβούλου Θοδωρή Καμπίτση για το τι θα πράξει ενόψει των επερχόμενων εκλογών, έχοντας όπως επίσης μαθαίνουμε αποφασίσει πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος συμμετοχής και προσφοράς του στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.
Την ίδια στιγμή άλλο τόσο έντονες είναι οι πιέσεις που δέχεται προκειμένου να στελεχώσει ψηφοδέλτια που βρίσκονται σε διαδικασία κατάρτισης και προέρχονται από διαφόρους ιδεολογικούς χώρους.
Και να ήταν μόνο αυτό, πάει. Αλλά οι μεγαλύτερες πιέσεις και παροτρύνσεις έρχονται από εκείνους που τον συμβουλεύουν πως θα πρέπει να το σκεφτεί καλά και να κατεβεί ως επικεφαλής μιας ανεξάρτητης και υπερκομματικής κίνησης. Ο ίδιος το σκέφτεται και η απήχηση του θα είναι σπουδαία γιατί είναι συμπαθής και με υψηλή αναγνωρισιμότητα.
Άλλωστε, οι Ζακυνθινοί αγαπούν το Θοδωρή όχι μόνο για τις θεατρικές παραστάσεις που έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς, αλλά για την ευαισθησία του και κυρίως την τόλμη του να λέει αυτό που σκέφτεται. Υπηρετώντας την τέχνη του, μιλά για τη Ζάκυνθο που ονειρεύεται και αγαπά και αποτέλεσε πάντοτε σκηνή της δραστηριότητάς του.
Όπως και να έχει η νύχτα βγάζει Επίσκοπο και η αυγή Μητροπολίτη. Και στην προκειμένη είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τους πολίτες για το τι ακούγεται χωρίς κατ΄ ανάγκη να είναι ειλημμένες αποφάσεις. Υπομονή και σε λίγες ημέρες όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσουν.