Σπουδαία νίκη της γυναικείας ομάδας της Δόξας Πηγαδακίων – Κέρδισε με 2-0 μέσα στο Τραγανό την Νίκη

Ψηλά το κεφάλι για το γυναικείο ποδόσφαιρο κρατά η γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων, η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στην Νίκη Τραγανού. Το επίτευγμα για τα κορίτσια του Γιάννη Βερτζάγια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο αγώνας ήταν εκτός έδρας. Το σκορ άνοιξε η Τάνια Παράσχη για το ζακυνθινό σωματείο στο 35′, ενώ η Βουτσινά που έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εκτέλεση πέναλτι.
Να σημειώσουμε ότι στο 80′ η Γρίβα έκανε μια εξαιρετική απόκρουση και βοήθησε την ομάδα στο να φτάσει σε ένα σπουδαίο διπλό.

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Καραβέλα, Κοντιορόζου, Μάστορα, Μαραζιώτη, Γεωργοπούλου, Τσουρούλη, Θεοδωροπούλου, Τραγουστή (50′ Φεφλέ (67′ Παναγιωτοπούλου), Σπήλιου (58′ Καραβέλα Α.), Κωστοπούλου, Μπουσδούκου


ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Βερτζάγιας Ι.): Γρίβα, Μπότ, Καραμπίλα, Νένδου, Αντιόχου, Μόρφη, Παράσχη Τ., Φασκάϊ, Λομποτέση (63′ Μάλκοβα), Βουτσινά, Χριστάνα (78′ Μπεκίρη)

Δείτε και φωτογραφία από τις θριαμβεύτριες την στιγμή που βρέθηκαν στο λιμάνι της Κυλλήνης για να επιστρέψουν στο νησί μας. H φώτο είναι από το προφίλ της Iliana Nendou