Η ΑΓΕΖ έκοψε την πίτα της και βράβευσε τους αθλητές της – «Φώναξε» για τις υποδομές

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Palatino». Ο Αθλητικός σύλλογος της ΑΓΕΖ που έχει τμήματα μπάσκετ και στίβου πραγματοποίησε την κοπή της πίτα του, κάνοντας μια αναδρομή στο 2018 κσι θέτοντας νέους στόχους για το 2019. Η Αθλητική Γυμναστική Ένωση βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές της, ενώ παρουσία των αρχών του τόπου έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε θέμα υποδομών.


Το παρών έδωσε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσης και ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, όπως και ο Βουλευτής Ζακύνθου Στ. Κοντονής, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχης Θ. Καμπίτσης, ο δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς, ο πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου Ν. Τσίπηρας και η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά και Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χρ. Τετράδη μαζί με τον σύζυγο της και πρώην Υφυπουργό Αναστάσιο Λιάσκο.

Οι διοικούντες της ΑΓΕΖ τόνισαν το σοβαρό θέμα των αθλητικών υποδομών χαιρετίζοντας την δημιουργία ταρτάν και ηλεκτροφωτισμού για το Δημοτικό Στάδιο αλλά και τονίζοντας τα προβλήματα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ της Παναγούλας και τονίζοντας την ανάγκη δημιουργίας νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Επίσης βραβεύθηκαν σε στίβο και μπάσκετ οι αθλητές που ξεχώρισαν για την ΑΓΕΖ με την Μάρα Μάρλη να αποθεώνεται για τις μεγάλες τις επιτυχίες το 2018, όπως και ο Ανδρέας Θανάσης και τα υπόλοιπα παιδιά του στίβου, ενώ τιμήθηκε ο Διονύσης Μπονίκος για την ανάδειξη του ως πρώτου σκόρερ στην Α1 ΕΣΚΑΗ πέρσι και η ομάδα παίδων της ΑΓΕΖ που κατετάγη τρίτη στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ.