Σπουδαία επιτυχία για τον αθλητή του Α. Κεραμιδά – Στους κορυφαίους του κόσμου ο Γρ. Πολυχρονίδης

Συνεχίζει και ξεχωρίζει ο αθλητής του Ζακυνθινού Ανδρέα Κεραμιδά και του Γιώργου Τζήμα Γρηγόρης Πολυχρονίδης αφού επιλέχθηκε ως ένας από τους υποψηφίους στην λίστα για τους καλύτερους αθλητές του κόσμου στα βραβεία «Laureus». O ίδιος βρίσκεται στην κατηγορία των αθλητών που ξεχώρισαν με αναπηρία, χάρις στις τεράστις επιτυχίες του στο άθλημα του Μπότσια. Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε για το χαρμόσυνο γεγονός.
«Είμαι πολύ περήφανος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη λίστα των Καλύτερων Αθλητών του Κόσμου του 2019 για τα Αθλητικά Βραβεία «Laureus», των οποίων η τελετή θα λάβει χώρα στις 18 Φεβρουαρίου στο Μονακό».
Για τον Ανδρέα Κεραμιδά που έχει καταγωγή από το νησί μας πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, αφού η καθημερινή δουλειά και η επιμονή, τον έφεραν στην Εθνική ομάδα του Μπότσια, όπου και εκεί κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ο Ζακυνθινός προπονητής θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά, αφού έρχονται και άλλες μεγάλες διοργανώσεις που μπορεί να δώσει το παρών και να εκπροσωπήσει την χώρα μας αλλά και το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.