Τελετή έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού | Σάββατο 19/01 στις 9 μμ | Απευθείας από το ΙΟΝΙΑΝ

Μια ανάσα μας χωρίζει από την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, του πολυαναμενόμενου ραντεβού με το κέφι, την ανεμελιά, τη δημιουργία, την ανατροπή, την έμπνευση, την καλλιτεχνική διάθεση, την σάτιρα, που κάθε χρόνο μας καλεί να παραμερίσουμε για λίγο έγνοιες και προβλήματα, να ανεβάζουμε τους παλμούς της καρναβαλικής καρδιάς μας και να στείλουμε το πιο ζωντανό και χαρμόσυνο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα.

Το Πατρινό Καρναβάλι προ των πυλών και με την ακαταμάχητη δική του νεανική ορμή και με τον πιο ευρηματικό και πρωτότυπο τρόπο θα αναδείξει όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά, που του έχουν δώσει πρωτεύουσα θέση στην ιστορική διαδρομή της πόλης. Ένα μήνυμα που θα διατηρηθεί απτόητο μέχρι την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 10 Μαρτίου, αφού φέτος η καρναβαλική περίοδος, η πιο πληθωρική εδώ και αρκετά χρόνια, θα αγγίξει σχεδόν τους δυο μήνες

Για περισσότερο από ένα μήνα, η Αχαϊκή Πρωτεύουσα, δίνει το ρυθμό του ξεφαντώματος, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς έχει καθιερωθεί ως ένα από τα γνωστότερα Καρναβάλια του κόσμου.

Το ΙΟΝΙΑΝ και φέτος βρίσκεται δίπλα σε αυτή τη διοργάνωση με ζωντανές καλύψεις των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν.
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 20.00 το βράδυ συντονιστείτε με το ΙΟΝΙΑΝ και παρακολουθείστε την Τελετή Έναρξη του Μεγαλύτερου Καρναβαλιού στην Ελληνική Επικράτεια.
Γιατί και στο Πατρινό καρναβάλι, επιλέγεις ΙΟΝΙΑΝ…γιατί εδώ μένεις… γιατί και στον πολιτισμό δεν μένει στα λόγια… γίνεται πράξη!