Σάρωσε και στην Ουγγαρία το “Remains” του Β. Αρβανιτάκη

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση έρχεται να προστεθεί σε όλες εκείνες που έχουν αναδείξει και διαφημίσει τη Ζάκυνθο στο εξωτερικό μέσα από καινοτόμες και πρωτότυπες δράσεις και δημιουργίες νέων ανθρώπων.

Μια από αυτές και η πρώτη δημιουργία του νέου ζακυνθινού χορευτή και performer Βασίλη Αρβανιτάκη, το “Remains” που κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Ork Kota Platform 2019 της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία. Η συγκεκριμένη δημιουργία θυμίζουμε πως είχε κερδίσει πρώτο βραβείο στο 60secondsdance 2018 της Δανίας καθώς και το Βραβείο Κοινού και στην Φιλανδία και Δανία. Όπως ο ίδιος δηλώνει “Και χθες τη νύχτα απ’ το πουθενά μαθαίνω πως το «Remains» κέρδισε το Πρώτο Βραβείο. Όμορφο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου”.

Επίσης, τα βίντεο του “Remains” και “ob.liv.e.ion” να έχουν επιλεχθεί πρώτη φορά για προβολή στην Αθήνα στο Athens Video Dance Project 2019 με το πρώτο να βρίσκεται και στο διαγωνιστικό κομμάτι για το Βραβείο Κοινού. Η προβολή τους θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Ιανουαρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.