51 συλλήψεις στο νησί για διάφορα αδικήματα

Στη σύλληψη 187 ατόμων και την εξιχνίαση 60 υποθέσεων που αφορούσαν κλοπές και διαρρήξεις, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και άλλα αδικήματα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο σύνολο των Ιονίων Νήσων μέσα σε ένα μήνα.
Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Δεκεμβρίου 2018, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν συνολικά 187 άτομα, από τα οποία 21 στην Κεφαλονιά, 81 στην Κέρκυρα, 51 στη Ζάκυνθο και 34 στην Λευκάδα. Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν 10 για κλοπές-διαρρήξεις, 13 ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και (20) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών. Εξιχνιάστηκαν συνολικά 60 υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν: 22 υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις, 9 υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και 29 για άλλα αδικήματα.
Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν: 1.600 γραμμάρια Ακατέργαστη Κάνναβη, 53 γραμμάρια Κοκαΐνη, 54 γραμμάρια Ηρωίνη και 8 Κυνηγετικά όπλα.

φωτο: Patras-Events