ΣΤΙΓΜέΣ… καινούργια αρχή με νέους στόχους || Κυκλοφορεί με την ΗΜΕΡΑ 11/01

Τα φώτα των γιορτών έσβησαν και μαζί με αυτά έφυγε και η λάμψη η οποία είχε καλύψει όλες αυτές τις ημέρες φτιάχνοντας το κλίμα και τη διάθεση.
Αφήσαμε πίσω μας ακόμα ένα χρόνο και τώρα ξεκινήσαμε μια νέα ανηφόρα, με τον καινούργιο χρόνο στην πλάτη μας και με πολλές υποχρεώσεις αλλά και νέα σχέδια…
Κάθε αρχή και δύσκολη, λέει ο σοφός λαός και θα συμφωνήσουμε, πως όχι μόνο η αρχή αλλά και η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη, καθώς αυτή η χρονιά είναι καθαρά χρονιά αποφάσεων και πολιτικών εξελίξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσει το εκλογικό σκηνικό που θα επικρατήσει και όλες οι συζητήσεις και ζυμώσεις που θα γίνονται με γνώμονα πάντα για το ποιος θα κερδίσει τη ψήφο μας.
Θα μας πλησιάσουν, θα μας τάξουν, θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως είναι οι καλύτεροι και εμείς για ακόμα μια φορά θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες να εκτελέσουμε το καθήκον μας… όπως το εκτελούμε τόσα χρόνια και με υπομονή περιμένουμε να δούμε να υλοποιούνται υποσχέσεις και να πραγματοποιούνται όνειρα.
Ας είμαστε ρεαλιστές …ο καθένας πρέπει να παλεύει μόνος του και να μην περιμένει από κανένα τίποτα.