Αφαίρεση 5 βαθμών για φέτος στον Απόλλωνα – Για την αποχώρηση με την Λιθακιά

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ζακύνθου για τον αγώνα που διεκόπη στις 15 Δεκεμβρίου ανάμεσα στην Δόξα Λιθακιάς και τον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να κατοχυρώσει το παιχνίδι με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ προχώρησε στην αφαίρεση πέντε βαθμών στον Απόλλωνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα από τον σύλλογο θα αφαιρεθούν άλλοι πέντε βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ καλείται να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ.
Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΖ κρίνει υπαίτια για αποχώρηση από τον εν λόγω αγώνα την ομάδα του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ και κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ομάδας Α.Ο. ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ με τέρματα 3 – 0 (άρθρο 21 παρ 3 εδάφιο ΙΙ α του ΚΑΠ.). Για την ομάδα του ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ , αφαιρούνται πέντε (5) βαθμοί από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πέντε (5) βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή 200 ευρώ (άθρο 21 παρ 3 εδάφιο ΙΙ ε του ΚΑΠ )».

Διεκόπη το ματς του Εθνικού Σκουλικάδου με τον Παναρτεμισιακό

Σταμάτησε στο 12ο λεπτό η αναμέτρηση για τον 3ο Όμιλο του Κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου ανάμεσα στον Εθνικό Σκουλικάδου και τον Παναρτεμισιακό λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο γήπεδο του Αγγερικού και δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αγωνιστούν. Το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία που θα αποφασίσει η ΕΠΣ Ζακύνθου.