ΑΟΚ – Πολλά προβλήματα ενόψει Μανδραϊκού

Πολλούς πονοκέφαλους έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του ΑΟΚ Ζακύνθου Δημήτρης Νόλης ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Μανδραϊκό. Οι Σωτηρόπουλος και Τηλιόπουλος θα είναι τιμωρημένοι για αυτό το ματς και σε συνδυασμό και με τις πρόσφατες αποχωρήσεις, το ρόστερ έχει μικρύνει υπερβολικά. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση ο Ζακυνθινός σύλλογος να παραταχθεί ακόμα και με 12-13 ποδοσφαιριστές, αφού δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα κάποια μεταγραφική κίνηση.
Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού, τα «κουκιά» θα είναι μετρημένα για τον προπονητή Δημήτρη Νόλη, ο οποίος θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε ο σύλλογος να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΚ βέβαια δεν μπορεί να συνεχίσει με τόσο μικρό ρόστερ και στην συνέχεια, και ήδη ψάχνει τρόπους για να ενισχυθεί μεταγραφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές εκτός Ζακύνθου και ίσως προς το τέλος αυτής της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις, ειδάλλως θα χρειαστεί να περάσει και άλλο χρονικό διάστημα μέχρι να αποκτηθούν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Τρουπιώτης και ο προπονητής Δημήτρης Νόλης βρίσκονται σε επαφή ώστε να βρουν τους κατάληλλους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν για να μείνει ψηλά το σωματείο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θετικά σχόλια από τις αντίπαλες ομάδες

Η εξαιρετική πορεία του ΑΟΚ Ζακύνθου στον πρώτο γύρο του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής άφησε θετικά σχόλια σε πολλές από τις αντίπαλες ομάδες του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Πελλάνας Καστορείου Αλέξανδρου Μαντζούνη, ο οποίος μιλώντας για τον Ζακυνθινό σύλλογο είπε: «Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι. Είναι επίσης και πολύ καλή στην άμυνα της, αφού δέχεται δύσκολα γκολ».
Ο ΑΟΚ αν εξαιρέσουμε τις δυο ήττες με Ασπρόπυργο (1-3 εκτός) και ΑΟ Υπάτου (1-2 εντός) έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες είτε κέρδισε, είτε έχασε. Και αυτό το παραδέχονται αρκετοί σύλλογοι από τον 8ο Όμιλο που έχουν αντιμετωπίσει και έχουν δει τις δυνατότητες του σωματείου από το νησί μας.