ΣΤΙΓΜέΣ… γεμάτο γιορτινές προτάσεις και ευχές || Κυκλοφορεί 28/12 με την «ΗΜΕΡΑ»

Αυτή την εβδομάδα στο ολοκαίνουργιο και τελευταίο τεύχος της χρονιάς του Στιγμές που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Ημέρα

Βάζουμε τα γιορτινά μας και σας προτείνουμε, να προετοιμαστείτε για την νέα χρονιά με νέους στόχους και νέα ξεκινήματα, βρήκαμε τα πιο τέλεια δώρα για τις γυναίκες και σας παρουσιάζουμε μικρά μυστικά ομορφιάς για να λάμψετε στο ρεβεγιόν!
Αυτή την εβδομάδα βρεθήκαμε στο «Eternal Beauty» του ομίλου Iassis Cosmetic, που άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει για να πάρετε την ομορφιά στα χέρια σας!
Η διαιτολόγος- διατροφολόγος μας Λήδα Γιατρά μας μιλά για τα οφέλη της σαμπάνιας στην υγεία και ο γαστρεντερολόγος/ ηπατιολόγος Γιώργος Τσαρούχας για την κολονοσκόπηση
Ο σεφ Γιώργος Τσιβάκας μας μαγειρεύει τις πιο εορταστικές συνταγές και ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων/Zakynthos Animal Welfare Fund Legal Charity μας μιλά σχετικά με τον σκύλο και τις προκαταλήψεις.
Τέλος βρεθήκαμε στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ζακυνθινο Κεντρο Αγγλικων, στην συναυλία της Φιλαρμονικής Ζακύνθου, στην κοπή της πίτας του Ο.Δ.Α.Ζ. και στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακηνάδου.

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ένα νέο έτος γεμάτο υγέια, αγάπη, δημιουργία και πολλές όμορφες ΣΤΙΓΜΕΣ!