Μια χρήστης του twitter – Έφτιαξε το τέλειο αεροπλάνο

Μια φωτογραφία με ένα αεροσκάφος της Emirates κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του Διαδικτύου. Και όχι άδικα.

Η φωτογραφία είναι λαμπερή. Το αεροσκάφος της Emirates εκτυφλωτικό. Ναι, όλα τα αεροπλάνα της Emirates είναι πολυτελή και εντυπωσιακά αλλά το συγκεκριμένο ξεπερνά την έννοια του luxury. Λαμποκοπά ολόκληρο καθώς είναι καλυμμένο με διαμάντια!
Η εικόνα άκρως εντυπωσιακή, αν και πρόκειται για προϊόν μοντάζ και δημιουργήθηκε χάρη στη φαντασία μιας χρήστριας του Twitter, της Σάρας Σακίλ. Το αποτέλεσμα όμως είναι τόσο εντυπωσιακό που όχι απλά η φωτό έχει γίνει viral αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό, αλλά επέλεξε και η ίδια η Emirates να την μοιραστεί στο λογαριασμό της στο Twitter. «Παρουσιάζοντας το ‘Bling’ 777» έγραψε η Emirates και προσέθεσε: «Η φωτογραφία δημιουργήθηκε από την Σάρα Σακίλ».

Η Σακίλ είναι διάσημη για την αναδημιουργία φωτογραφιών διάσημων ορόσημων, διασημοτήτων και διάσημων αντικειμένων –όπως οι τηγανιτές πατάτες McDonald’s- με κρύσταλλα.

Κάποιοι χρήστες των social media, πάντως, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους από το ενδεχόμενο να φτιαχτεί ένα τέτοιο αεροπλάνο στο μέλλον, ελπίζοντας να απογειωθεί και να πέσουν μερικά διαμάντια από τον ουρανό. «Ελπίζω να πέσουν κάποια από τα διαμάντια» έγραψε ένας χρήστης και το αεροδρόμιο Dulles απάντησε: «Θα σας ενημερώσουμε αν βρούμε κάποια».

Πηγή: iefimerida.gr