32χρονος αφαίρεσε από όχημα χρήματα και αντικείμενα αξίας 580€

Πολλές είναι οι παραβατικές συμπεριφορές στη Ζάκυνθο με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι διωκτικές αρχές, και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό, φαίνεται ότι τα πάνε μια χαρά. Όπως και να έχει, καρπούς συνεχίζει να αποδίδει, ο ειδικός σχεδιασμός αστυνόμευσης που αποτελείται από αυξημένα προληπτικά μέτρα και ελέγχους υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου.
Στα πλαίσια αυτά ένα ακόμη περιστατικό καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων και αυτό δεν είναι άλλο από τη σύλληψη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ενός 32χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 32χρονος αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα εμπορικής επιχείρησης, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ. Επιπλέον, επιχείρησε να παραβιάσει εσωτερικό χώρο της επιχείρησης, χωρίς αποτέλεσμα. Ο 32χρονος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Θα πρέπει να αναφερθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνεχίζονται οι έλεγχοι σε επίπεδο Ιονίων Νήσων όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Κέρκυρας, Λευκάδας και Αργοστολίου έξι ημεδαποί, ηλικίας από 24 έως 61 ετών, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Ο εντοπισμός τους πραγματοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων στο οδικό δίκτυο των νησιών, για την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.
Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις αφορούσαν τον εντοπισμό, στην πόλη της Κέρκυρας, τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 60 και 61 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, όπου στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης. Αντίστοιχα στην πόλη της Λευκάδας, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 32 ετών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον στην πόλη του Αργοστολίου, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας, εντόπισαν κατά την διάρκεια ελέγχου, έναν ακόμη 24χρονο ημεδαπό να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης. Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

φωτο: News.gr