Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου || Έντυσε γιορτινά την καρδιά της πόλης

Έδωσαν φως στην πόλη μας και ευχήθηκαν καλές γιορτές με υγεια, ευτυχία, αγάπη και ανθρωπιά! Ο λόγος για την Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου της οποίας τα μέλη το είπαν και το έκαναν. Έντυσαν γιορτινά το κέντρο της πόλης και άλλαξε διάθεση στους πολίτες.

Σκέφτηκαν να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχουν συνηθίσει, δηλαδή καθαρισμούς, ευπρεπισμούς και αποφάσισαν φέτος να “χρωματίσουν” τις γιορτές. Να δώσουν ζωή στην πόλη μας με Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, χορούς, τραγούδια, γεύσεις, θεάματα και πολλά άλλα.

Ξεκίνησαν με μια υπέροχη εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο του Διοικητηρίου Ζακύνθου φωταγώγησαν τα έλατα που βρίσκονται εκεί ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που ακούστηκαν από την φιλαρμονική Ζακύνθου και τους WINTER WORBLERS.

Ο χώρος του Διοικητηρίου, που φιλοξενεί δέντρα, φυτά και κάποια παγκάκια, έχει στολιστεί με πολλή φαντασία και μεράκι. Τα μέλη της ομάδας εθελοντών, αφού πήραν την σχετική άδεια, αποφάσισαν να στολίσουν με χειροποίητα στολίδια τα δυο δέντρα που είναι έξω από την Περιφέρεια.

Είχαν μαζέψει υλικά ώστε να φτιαχτούν χειροποίητα στολίδια, τα οποία με γερανοφόρο όχημα κρεμάστηκαν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τα παγκάκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο έχουν στολιστεί με γιορτινά πλαίσια, τα οποία έχουν λουλούδια, χιόνια και διάφορες άλλες χριστουγεννιάτικες νότες.

Τις επόμενες ημέρες, χορωδίες και άλλα μουσικά σχήματα, πολλά γλυκίσματα των ημερών, Άγιοι Βασίληδες, τραγούδια, κάλαντα θα δώσουν μια διαφορετική διάσταση και γιορτινό κλίμα.