Τα Χριστούγεννα στη Ζάκυνθο ξεκινούν από το λιμάνι || Καλές Γιορτές σε όλους

Πολλά περάσαμε και περνάμε τελευταία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας. Αυτή τη δυνατότητα μας προσφέρει η διαφορετική εικόνα και ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων που προκαλούν στους συμπολίτες μας και όσους φθάνουν ακτοπλοϊκώς στο νησί μας ο διάκοσμος που τοποθέτησε το Λιμενικό Ταμείο. Όχι μόνο στο λιμάνι, και το Λιμεναρχείο, αλλά και στο Ηρώο των Πεσόντων με φόντο της Πλ. Σολωμού και την Μπόχαλη.

Παρά την οικονομική κρίση, ο στολισμός δεν έμεινε “πίσω”. Το ίδιο και η διάθεση και η φαντασία αφού δεν χρειάζεται κόπος και χρήμα, αλλά διάθεση, μεράκι και προγραμματισμός.Ο πρόεδρος του Φορέα δεν καταλαβαίνει από τέτοια και αποφάσισε τα Χριστούγεννα του 2018 να ξεκινήσουν από το λιμάνι!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Άκης Ζήβας ακολουθεί τη στάμπα των προκατόχων του αφήνοντας την καλύτερη εικόνα βέρου ζακυνθινού και δεν κάνει πίσω σε θέματα που έχουν να κάνουν με ζητήματα ευπρεπισμού.

Το Χριστουγεννιάτικο στόλισμα είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες στιγμές για τους συμπολίτες μας. Κατά την άποψη του κόσμου, θα πρέπει να γίνουν και κάποιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να μπουν περισσότερο σε γιορτινό κλίμα και να ξεχάσουν όλα τα προβλήματα που περνάει ο τόπος τους.

Μέχρι τώρα πάντως περισσότερο στολισμένα είναι τα καταστήματα, με τους ιδιώτες να κάνουν από τη πλευρά τους φιλότιμη προσπάθεια για να περάσουν χαρούμενες γιορτές και να φέρουν στον κόσμο και πάλι την αισιοδοξία και το χαμόγελο.