Ένα Ζακυνθινόπουλο στην Εθνική Παιδών – Ξεχωρίζει ο ταλαντούχος Παναγιώτης Χαϊκάλης

Ένα παιδί με συνεχή ανοδική πορεία και κλήσεις στην Εθνική Παίδων είναι ο Ζακυνθινός Παναγιώτης Χαϊκάλης που ανήκει στο δυναμικό του Πανιωνίου. Ο νεαρός σέντερ φορ που είναι γιός του Αντώνη Χαϊκάλη που αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο και λίγο στον Πανιώνιο στην πρώτη ομάδα ξεχώρισε για πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και από πέρσι αγωνίζεται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης όπως και ο πατέρας του. Μάλιστα οι επιδόσεις του είναι αξιομνημόνευτες, αφού εκτός του ότι κλήθηκε για παρθενική φορά στην Εθνική Παίδων, ήταν και πρώτος σκόρερ της Κ15 του Πανιωνίου, ενώ φέτος έχει σκοράρει συνολικά 9 γκολ παίζοντας σε Κ16 και Κ17.
Οι προπονητές του μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του και ο πατέρας του Αντώνης Χαϊκάλης μίλησε για τον γιο του δίνοντας έμφαση στο νησί της Ζακύνθου που το αγαπάνε πολύ.
«Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που είμαστε Ζακυνθινοί. Πάντα το τονίζουμε αυτό και είμαι φίλος με πολλά παιδιά που παίζουν στο νησί. Το κομμάτι της φετινής κλήσης είναι προέκταση της περσινής κλήσης στην Εθνική και ευελπιστούμε το παιδί να μονιμοποιηθεί και το ταλέντο του να συνεχίσει να ανθίζει. Έχει βάλει φέτος 9 επίσημα γκολ με την Κ16 και την Κ17 του Πανιωνιίου Έχει αγωνιστεί σε όλα τα ντέρμπι. Νά έχει υγεία και να συνεχίσει την προσπάθεια».
Ο Παναγιώτης Χαϊκάλης και ο πατέρας του Αντώνης βέβαια έχουν και πολλούς φίλους στη Ζάκυνθο, με τον πρώην άσο του ΑΠΣ και νυν του Ελατιακού Ανδρ. Τριανταφυλλίδη να αναφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και να εύχεται τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Να σημειώσουμε ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει ξεχωρίσει από τις ακαδημίες του Στρ. Κουρούμαλου.