ΤΕ Ζακύνθου || Το ΚΚΕ γιορτάζει έναν αιώνα ζωής και δράσης

Με βαθιά πεποίθηση ότι ο νέος αιώνας θα συμπέσει με τις νέες επαναστατικές εφόδους της εργατικής τάξης, διάχυτη είναι η επιθυμία η 100η επέτειος του ΚΚΕ να αφήσει μια ακόμα πολύτιμη παρακαταθήκη σε αυτή τη συγκλονιστική πορεία.
Σε αυτή την κατεύθυνση η Τ.Ε. Ζακύνθου του ΚΚΕ σας καλεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Palatino στην πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις – Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσεις ο Αρβανιτάκης Δημήτρης, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως “Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τη σύγχρονη στρατηγική του ΚΚΕ και σήμερα πιο εύκολα μπορεί να καταλάβουν περισσότεροι εργαζόμενοι ότι το Κόμμα μας είναι το μοναδικό τους αποκούμπι και η ενίσχυσή του ο μόνος άνθρωπος για να ενισχυθεί η πάλη τους.
Γιορτάζουμε, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για να υλοποιήσουμε τους υψηλούς μας στόχους.
Να ανταποκριθούμε στο καθήκον της ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού, με νέες δυνάμεις και Οργανώσεις καταρχάς μέσα στους τόπους δουλειάς.
Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αλλάξουν οι συσχετισμοί μέσα στα συνδικάτα, για να χάνει δυνάμεις ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός και να δυναμώνει η γραμμή της σύγκρουσης με την εργοδοσία, το κράτος, τις κυβερνήσεις και τις ενώσεις του, να χειραφετούνται διαρκώς εργατικές δυνάμεις από το σύστημα και τους μηχανισμούς του, για να ανασυντάσσεται το εργατικό κίνημα. Για να στεριώνει με περισσότερες δυνάμεις η κοινωνική συμμαχία ανάμεσα στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου.
Γιορτάζουμε δίνοντας τη μάχη για να απορρίψουν μαζικά οι εργαζόμενοι τη λογική του «μικρότερου κακού» και τον εφησυχασμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τόσο σε ό,τι αφορά την καπιταλιστική ανάπτυξη, που τσακίζει τα εργατικά δικαιώματα, όσο και την εμπλοκή της στους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Για να δυναμώσει ο αγώνας για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, για να μην μπλέκεται η Ελλάδα στα θανατηφόρα σχέδια των ιμπεριαλιστικών οργανισμών.
Συνεχίζουμε λοιπόν με την αισιοδοξία που διακρίνει τους κομμουνιστές, η οποία πηγάζει από την κοσμοθεωρία μας, από την πίστη στο δίκιο της εργατικής τάξης”.

φωτο: Atlantea