Απο 6 Ιουνιου 2019 η “Volotea ” θα συνδέει Βερόνα με Ζάκυνθο

Τη νέα αεροπορική σύνδεση μεταξύ Βερόνας και Ζακύνθου για το 2019 είχε ανακοινώσει η Εμπορική Υπεύθυνη Ιταλίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της εταιρείας “Volotea ” κ. Valeria Rebasti. Και εγένετο πράξη αφού άνοιξαν οι κρατήσεις της εταιρείας για νέα δρομολόγια το καλοκαίρι του 2019 στα οποία περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων και το νησί μας με μια πτήση την εβδομάδα από 6 Ιουνίου.
Πρόκειται για μια εξέλιξη στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι και έδωσε τη δυνατότητα στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Σπύρο Γαλιατσάτο να επιτύχει το θετικό αυτό γεγονός.
“Είναι σημαντικό το γεγονός ότι άλλη μια αεροπορική εταιρεία όπως η δυναμικά αναπτυσσόμενη “VOLOTEA”, πυκνώνει τις πτήσεις της στη Ζάκυνθο, πέραν της Βενετίας, της Νάπολη και του Μπάρι από τις οποίες έχει ήδη στο πρόγραμμά της” δήλωσε ο κ. Γαλιατσάτος.
Υπενθυμίζεται πως τεράστιο υπήρξε το ενδιαφέρον για τα Επτάνησα στο πλαίσιο της διεθνής έκθεσης τουρισμού “TTG Travel Experience” στο Ρίμινι στην οποία συμμετείχε και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.
Η συγκεκριμένη διεθνής έκθεση αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση για την ταξιδιωτική βιομηχανία στην Ιταλία, προσελκύοντας περισσότερους από 73.000 επισκέπτες. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης των εκθετών με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Το περίπτερο της Ελλάδας προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών και καθημερινά γινόταν κλήρωση με πλούσια δώρα. Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Περιφέρειας ήταν αυξημένη και το ενδιαφέρον για το Ιόνιο έντονο. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, όσο αντιπροσωπεία υπηρεσιακών στελεχών και επιχειρηματίες του κλάδου με τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι προέβαλλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε νησιού και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εκτός από τον κ. Γαλιατσάτο το δικό του αγώνα ενημέρωσης, ανάδειξης και προβολής έδωσε και ο τουριστικός πράκτορας Μάνθος Μπολίδης. Τέλος, σύμφωνα, με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας το 2019 οι κρατήσεις θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με φέτος παρόλο που ανεβαίνει σταθερά η αγορά της Τουρκίας, της Αιγύπτου και της Τυνησίας.
Οι ίδιοι βαθμολογούν με “Άριστα” το νησί μας αφού περνούν υπέροχα και μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους να έρθουν στο “Φιόρο του Λεβάντε”. Το καλό φαγητό, οι όμορφες παραλίες είναι αυτά που ξεχωρίζουν για τους Ιταλούς τουρίστες, οι οποίοι θέλουν να ξανάρθουν και τα επόμενα χρόνια και να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι.
Η αδιαμφισβήτητα θετική εικόνα της τουριστικής κίνησης στο νησί μας έχει πολλά αποτελέσματα τα οποία θα διαπιστώσουμε την επόμενη σεζόν.

φωτο: Parakritika.gr