Έλαμψε στο Πανελλήνιο Κυπέλλο Ταε Κβον Ντο «Γ. Βολάρης» ο Αλκίμαχος – Πέντε μετάλλια για τον σύλλογο

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του συλλόγου Ταε Κβον Ντο του νησιού μας του Αλκίμαχου, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Γ. Βολάρης» που έγινε στην Αθήνα στις 14-15 Νοεμβρίου και κατέκτησε πέντε μετάλλια και δυο τέταρτες θέσεις. Το ένα από αυτά ήταν χρυσό, με τον Αντώνη Ραζή στην κατηγορία -65 κιλών να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Είναι η δεύτερη φορά που το καταφέρνει ο συγκεκριμένος αθλητής μέσα σε έξι μήνες. Eπίσης οι Ιωάννης Ζούγρας (-45 κιλά), Κωνσταντής Μποζίκης (-57 κιλά), Διονύσης Σωτηρόπουλος (-51 κιλά) και Θεμιστοκλής Τσώλας (-53 κιλά) έφτασαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου για τον σύλλογο. Εξαιρετικά τα πήγαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Αλκίμαχου που ικανοποίησαν και έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Αυτοί ήταν οι: Ζούγρα Δ., Μπουρλέσσα Μ., Νταλάνης Ν., Παλαιοθόδωρος Στ.., Σαρακίνης Β.Α. και Χοντάϊ Ντ.

Το Δ.Σ. του Αλκίμαχου στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές , καθώς επίσης και τους γονείς για τις επιτυχίες των παιδιών τους. Τους ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση που παρέχουν στο σύλλογο μας και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους δασκάλους του συλλόγου μας. Τέλος ευχαριστούμε το Δάσκαλο και προπονητή μας κύριο Κώστα Τζιδημόπουλο που με την εμπειρία και τις γνώσεις του στέκεται βοηθός και αρωγός μας σε όλα τα επίπεδα».