Γυναικείο ποδόσφαιρο – Θριάμβευσε εκτός έδρας η Δόξα Πηγαδακίων

Με το δεξί ξεκίνησε η πορεία της στην φετινή Γ’ Εθνική γυναικών και τον 4ο Όμιλο η Δόξα Πηγαδακίων που σε εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Δόξα Πουλακίδας Αργολίδας κέρδισε με 4-2. Η ομάδα του Ι. Βερτζάγια έπαιξε εξαιρετικά εκτός έδρας και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, αντέδρασε υποδεγματικά και έφτασαν στην νίκη.
Η Δόξα Πουλακίδας που έκανε το 1-0 με την Μπουλή στο ξεκίνημα, ισοφαρίστηκε στο 25’ με την Λομποτέση, ενώ προηγήθηκε με την ίδια παίκτρια με 2-1.
Όμως στο 65’ η Βουτσινά ισοφάρισε σε 2-2 για την Δόξα Πηγαδακίων, ενώ με γκολ από την Αντιόχου στο 75’ και την Μάλκοβα στο 85’ μπόρεσε να φτάσει σε ένα υπερήφανο τρίποντο.
Επόμενο ματς για το σωματείο με τον Άρη Τρίπολης την προσεχή Κυριακή, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ για την φετινή προσπάθεια του μοναδικού συλλόγου γυναικών στο νησί μας που συμμετέχει με εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε χρόνο στην Γ’ Εθνική.
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ (Βερτζάγιας Ι.): Γρίβα, Μπότ (65’ Μάλκοβα), Παράσχη Τ., Τσουκαλά, Φασκάϊ, Χριστάνα (55’ Μπεκίρη), Μόρφη, Βουτσινά, Παράσχη Μ. (75’ Αρβανιτάκη), Λομποτέση, Αντιόχου.