Νίκος Κοντονής – «Όλοι να βοηθήσουμε τη Ζάκυνθο να βρει τον δρόμο της»

Πρόκειται για έναν βετεράνο άσο που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα της Ζακύνθου, ενώ και σαν παράγοντας της ομάδας την είδε να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Αναφερόμαστε στον Νίκο Κοντονή, ο οποίος για άλλη μια φορά έχει μπει μπροστά στα δύσκολα και βοηθάει όπως μπορεί για να βρουν τον δρόμο τους οι «κυανοκίτρινοι».
Ο κ. Κοντονής δεν δίστασε να σχολιάσει την έντονη κριτική που δέχεται ο ΑΠΣ Ζάκυνθος για το ξεκίνημα στην Α’ Κατηγορία όπου ηττήθηκε με 1-3 από τον Αίολο Σαρακηνάδου στο Δημ. Στάδιο και έφερε 2-2 εκτός έδρας με τον Εθνικό Σκουλικάδου.
«Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί. Να αφήσουμε τις κριτικές και όλοι να βοηθήσουμε να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει. Θα βρει τον δρόμο της η Ζάκυνθος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον βρει. Καλό είναι όλοι να κάνουμε την κριτική μας εκ των έσω και όχι εκ των έξω. Πιστεύω όλοι αγαπάνε την ομάδα. Και αυτοί που κάνουν την κακοπροαίρετη κριτική και αυτοί που είναι κοντά στον σύλλογο. Εγώ δεν θέλω να ταχθώ εναντίον κανενός. Είμαστε όλοι ένα κομμάτι της ομάδας και να αφήσουμε την πικρία μας στην άκρη».
Ο κ. Κοντονής τόνισε επίσης ότι η αντιπαράθεση για την Ζάκυνθο δεν της κάνει καλό αυτή τη στιγμή, αφού πρέπει άμεσα να βρει τον δρόμο της για να έχει παρόν αλλά και μέλλον.
«Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Τώρα ή μετά θα βρει τον δρόμο της. Πρέπει να γίνει μια συσπείρωση. Να αφήσουμε την κακοπροαίρετη κριτική. Όλοι αγαπάμε τη Ζάκυνθο και πιστευώ και αυτοί που τώρα κάνουν την κριτική μπορεί να έχουν εν μέρει δίκιο. Καλό είναι όμως να τα βρουν. Δεν είναι καλή αυτή η αντιπαράθεση. Ούτε για τους μεν, ούτε για τους δε. Η συσπείρωση θα γίνει. Η ομάδα έχει κόσμο και κάποια στιγμή θα βρει τον δρόμο της».
Η Ζάκυνθος δέχεται έντονη κριτική για την φετινή της παρουσία και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού οι όχι και τόσο καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα «πυροδότησαν» την γκρίνια και την δυσαρέσκεια για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Το πλήγμα άλλωστε από τον περσινό υποβιβασμό από την Γ’ Εθνική είναι μεγάλο και ο ΑΠΣ ψάχνει να βρει τον δρόμο του για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.