Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 83χρονου στις Άνω Βολίμες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η προσπάθεια εντοπισμού του 83χρονου κατοίκου των Άνω Βολιμών Δημητρίου Μίχου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (06/11) και μέχρι χθες το βράδυ οι έρευνες είχαν αποβεί άκαρπες.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο ηλικιωμένος άνδρας ζει μόνιμα στις Βολίμες με τη σύζυγο του και την οικιακή βοηθό που τους φροντίζει.
Λίγο μετά τις 9 προχθές το πρωί έφυγε από το σπίτι του προκειμένου να πάει στο λιοστάσι του και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Στις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και έχοντας οι δικοί του ανησυχήσει διότι σουρούπωνε και δεν είχε επιστρέψει ανέφεραν το συμβάν στην Αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αξιοποιώντας κάθε πληροφορία που τους δόθηκε. Μέχρι χθες το ξημέρωμα δεν είχε εντοπιστεί, ενώ με το πρώτο δρομολόγιο από Κυλλήνη έφτασε στη Ζάκυνθο και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ το οποίο συνδράμει στις διαδικασίες αναζήτησης και εντοπισμού του.
Στην αναζήτηση του συνδράμουν 10 άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, 8 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου αλλά και δυο άνδρες της ΕΜΑΚ μαζί με έναν εκπαιδευμένο σκύλο.

Μέχρι στιγμής η ακτίνα αναζήτησης του είναι στην περιοχή των Άνω Βολιμών αλλά και σε μεγάλη δασώδη περιοχή όπου εκτιμάται από γνωστούς του εξαφανισθέντος ότι θα μπορούσε να βρίσκεται. Παρόλα αυτά
οι έρευνες δυσχεραίνουν από το αχανές πράσινο τοπίο και είναι δύσκολο να βρεθούν στοιχεία ως προς τον εντοπισμό του.
“Συνεχίζονται οι έρευνες. Δυστυχώς δεν τον έχουμε εντοπίσει ακόμα. Η Υπηρεσία μας είναι από την πρώτη στιγμή εδώ για τις έρευνες και στο έργο μας συνδράμει η Πυροσβεστική και ένα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Θα βρισκόμαστε εδώ για όσο χρειαστεί. Οι έρευνες εστιάζονται περισσότερο στο χωριό και στην ιδιοκτησία του και σε άλλα σημεία που πιθανόν να έχει πάει. Οι έρευνες γίνονται σε όλη την περιοχή. Κάνουμε έρευνα προς κάθε κατεύθυνση” μας δήλωσε ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Αγγελούδης.
Η οικογένεια του 83χρονου Δημήτρη Μίχου έδωσε στην δημοσιότητα την φωτογραφία της ταυτότητας του και ζητά από όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ή με την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου. Να σημειώσουμε ότι δεν έχει αναφερθεί ότι ο ηλικιωμένος είχε κάποια σοβαρή πάθηση μέχρι τώρα, με τις έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ να συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες ώστε να φτάσουν στον εντοπισμό του.