Κώστας Πανάς – Βοηθός προπονητή ΑΓΕΖ: «Είμαστε η πιο νέα ομάδα στο πρωτάθλημα»

Για το δύσκολο ξεκίνημα της ΑΓΕΖ μίλησε ο βοηθός προπονητή της ομάδας Κώστας Πανάς, ο οποίος σχολίασε ότι οι παίκτες δουλεύουν πολύ στο παρκέ, ωστόσο χρειάζεται χρόνος ώστε να έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα και στο γήπεδο.
«Είναι απαραίτητο να βρισκόμαστε στις προπονήσεις γιατί έχουμε αρκετούς μικρούς αλλά και μεγάλους σε ηλικία παίκτες και είναι σημαντικό να ομογενοποιηθεί αυτή η μίξη. Υπάρχει μεγάλος αριθμός στις προπονήσεις και υπάρχει διάθεση. Έχουμε πολλά παιδιά που δεν είναι έμπειρα σε αυτήν την κατηγορία. Είμαστε η πιο νέα ομάδα στο πρωτάθλημα και θα αργήσουμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».
Ο Κώστας Πανάς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώτο προπονητή της ομάδας Αντώνη Ακτύπη, αλλά και τον επίσης έμπειρο ασίσταντ κόουτς Νίκο Θεοδόση, οι οποίοι προσφέρουν πολλά στην φετινή ΑΓΕΖ.
«Υπάρχει ένας πολύ έμπειρος κοουτς ο κ. Ακτύπης, ο οποίος ξέρει τι ακριβώς να κάνει και έχουμε και τον κ. Θεοδόση ο οποίος είναι επίσης πολύ έμπειρος και προπονεί τα παιδιά αυτά από τους παμπαίδες. Εγώ από την πλευρά μου κάνω ότι μπορώ στο θέμα του σκάουτινγκ. Πιστεύω οι παίκτες θα αποδώσουν αυτά που περιμένουμε γιατί είναι μεγάλη η φετινή χρονιά. Σίγουρα τίποτα δεν χάθηκε μετά τις πρώτες αγωνιστικές».