Το ΚΤΕΛ ανανεώνεται και υπόσχεται ελκυστικές προσφορές

Ούτε λεπτό δεν σταματά η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ζακύνθου να δουλευεί πάντα προς την κατευθυνση να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ντόπιων και επισκεπτών αλλά να ανανεώνει τις εγκαταστάσεις και το στόλο του σε λεωφορεία. Ολοκληρώνοντας μια δυσκολη και απαιτητική από την άποψη της εξυπηρέτησης των πολιτών θερινή περίοδο, στα πλαίσια της οποίας εντάχθηκαν τόσο τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο, αλλά και οι ηλεκτρονικές στάσεις με την οποία ο επιβάτης ενημερώνεται για τον εναπομείναντα χρόνο άφιξης του λεοφωρείου ανάλογα τον προορισμό που επιθυμεί να μεταβεί, ενόψει χειμώνα άλλαξε όψη και το κτίριο.
“Ξεκινήσαμε μια σειρά επισκευών και συντηρήσεων. Η αρχή έγινε από το κτίριο για το οποίο επιλέξαμε νέα χρώματα πιο σύγχρονα που να αντικατοπτρίζουν την πορεία ανάπτυξης που έχουμε πάρει σαν εταιρία με απώτερο στόχο τον ολοένα και μεγαλύτερο εκσυγχρονισμό γενικά στις υπηρεσίες μας. Επενδύσαμε, επίσης, σε νέα οχήματα που αποτελούν τα ‘εργαλεία’ μας με τα οποία προσπαθούμε να αναπτύξουμε όλες τις γραμμές μας, εντός και εκτός Ζακύνθου”, δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Διονύσης Κακολύρης.
Σημαντικός ήταν και ο αριθμός των ταξιδιωτών τους καλοκαιρινούς μήνες, που μετακινήθηκαν με τα λεωφορεία του νησιού μας, αριθμός που ξεπέρασε τα δεδομένα της περσινής χρονιάς, καθώς και οι υπηρεσίες που τους παραχωρήθηκαν από το προσωπι κό του ΚΤΕΛ αξιολογήθηκαν θετικά.
“Το καλοκαίρι καταφέραμε και μεταφέραμε περίπου 30.000 κόσμο παραπάνω από πέρυσι. Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας σε δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρατηρήθηκε την φετινή χρονιά. Τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά χάρη και στο προσωπικό με την σπουδαία συμβολή του”, τόνισε ο κ. Διονύσης Κακολύρης

Στασιμότητα, ωστόσο, παρατηρήθηκε αναφορικά με την σημαντική πρωτοβουλία για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού αλλά και των επισκεπτών που έλαβε η διοίκηση του ΚΤΕΛ δρομολογώντας σε συνεργασία με το Δήμο την αστική συγκοινωνία στην πόλη. Η υπαιτιότητα της καθυστέρησης δεν οφείλεται στο ΚΤΕΛ, που προσανατολίζεται στην ενίσχυση του στόλου του με δύο mini bus, μήκους 6 μέτρων και χωρητικότητας 8 με 12 καθούμενων και 10 με 12 όρθιων επιβατών, τα οποία δε θα έχουν καμία σχέση με τα λεωφορεία που πραγματοποιούσαν τα αστικά δρομολόγια κατά το παρελθόν και αντιμετώπιζαν δεκάδες προβλήματα στους δρόμους της πόλης.
Πέρα από τις ήδη υπάρχουσες προσφορές στις τιμές για τους φοιτητές, τους φαντάρους και τα ΑΜΕΑ, σύντομα θα ετοιμάσουν ελκυστικές προσφορές για την χειμερινή περίοδο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει προς τα έξω ο κοινωνικός χαρακτήρας του, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν οι τιμές των εισιτηρίων κινήθηκαν πτωτικά για ειδικές κατηγορίες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα σε σύγχρονες συμπληγάδες, με τεράστιες προκλήσεις, σημαντικό ανταγωνισμό, έντονη δραστηριότητα στις συγκοινωνίες και τις μεταφορές, σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και δημιουργεί ευκαιρίες. Άλλωστε, η πολύχρονη παρουσία του ΚΤΕΛ και ο επαγγελματισμός της Διοίκησης και των οδηγών, δίνουν τις ανάλογες εγγυήσεις. Πολύ καλά λεωφορεία, καθαρά, με ίντερνετ, τηλεόραση και κάθε τι που κάνει το ταξίδι όσο γίνεται πιο άνετο. Αυτά μαζί με την ευγένεια και τη καλή διάθεση εξυπηρέτησης όλου του προσωπικού δημιουργούν ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας. Άλλωστε πάντοτε παρέχεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να ταξιδεύει μέσα σε ένα μοναδικό και άνετο περιβάλλον.