Η Παιδική Χορωδία Ζακύνθου ξεσήκωσε τη Λευκάδα

Μέσα στη κατάμεστη αίθουσα του Κηποθεατρου «Άγγελος Σικελιανός» η Παιδική Χορωδία Ζακύνθου στην παρθενική της εμφάνιση άφησε άριστες εντυπώσεις εισπράττοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του Λευκαδίτικου κοινού.
Υπό τη διευθυνση του μαέστρου Αντώνη Κλαδη και στο πιάνο το Δημήτρη Αναστόπουλο τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας Ζακύνθου ξάφνιασαν ευχάριστα με την απόδοσή τους.
Τα κομμάτια που παρουσίασαν είναι: “The lion sleeps tonight”, “Lollipop”, “Δυο γλυκά ματάκια” και “Το πρωί με ξυπνας με φιλιά”. Οι παιδικές φωνές ταξίδεψαν το κοινό σε μοναδικές ερμηνείες και σίγουρα πρόσφεραν και στους συνοδούς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές, τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας.

Αναφερόμαστε στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με παιδικές χορωδίες από την Κέρκυρα, τους Παξούς, τη Λευκάδα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα οι Παιδικές Χορωδίες της Ζακύνθου με τους κ.κ. Κλάδη Αντώνιο (Μαέστρο) και Αναστόπουλο Δημήτη (Πιάνο), του Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών, του “Ορφέας 1937” Λευκάδας, του Δήμου Κεφαλονιάς, και της Κέρκυρας.

Η φετινή εκδήλωση, αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2016 που έγινε στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας, και εκείνης του 2017 που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου έχει μεγαλύτερη συμμετοχή χορωδιών και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κοινού.