Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό μοτοσικλετιστή στο Γερακάρι

Στο σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη μοτοσυκλέτας, που φέρεται να έφτασε μέχρι τον ακρωτηριασμό του, είχε ως αποτέλεσμα το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στο Γερακάριο. Το περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές ώρες όταν το ΙΧ που οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένα Βρετανός υπήκοος.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματισμένο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, καθώς επίσης και η Τροχαία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα παραμένουν άγνωστες και εξετάζονται από το Ανακριτικό της Τροχαίας, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών, κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής. Ο ασθενής χειρουργήθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου αλλά χρειάστηκε να διακομισθεί στην Μονάδα του Νοσοκομείου της Πάτρας όπου βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση μέχρι να περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Όπως και να έχει δεν παύει να είναι ένα ακόμη θλιβερό γεγονός αυξάνοντας τη μακριά λίστα ανάλογων περιστατικών που καταγράφονται είτε από τυχαίο παράγοντα, είτε διότι υπήρξε παραβίαση διατάξεων του ΚΟΚ. Το βέβαιο είναι ότι ο φόρος αίματος που “πληρώνουμε” στην άσφαλτο, βαρύτατος και προβληματίζει αρχές και πολίτες. Αυτό το περιστατικό μαζί με όσα άλλα έχουν καταγραφεί σίγουρα θα πρέπει να προκαλέσουν περισσότερους προληπτικούς ελέγχους και ενημέρωση αφού κάλλιο το προλαβαίνει παρά το θεραπεύει.

φωτο: Ant1