Συνάντηση Μητσοτάκη – Σπύρου || Εντός των ημερών οι τελικές αποφάσεις για τα Ιόνια

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε χθες το μεσημέρι ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Ιόνιος Πολιτεία” Σπύρος Σπύρου, στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε μετά τη συνάντησή τους, από την “Νέα Ιόνιο Πολιτεία”, “στην συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, έγινε ενημέρωση σε βάθος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην κατεύθυνση να φωτιστούν όλες οι πλευρές προκειμένου ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ. να αποφασίσει στις επόμενες ημέρες σχετικά με το πρόσωπο το οποίο θα διεκδικήσει την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις ερχόμενες εκλογές”.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης εκ μέρους του κ. Σπύρου να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου 2019 για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διευκρινίζοντας πως η απόφαση αυτή πέραν από δικιά του είναι και των συνεργατών του. Καλούσε μάλιστα εκτός από την κοινωνία να τον στηρίξει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον οποίο είχε ενημερώσει. Σε σχετικό δελτίο Τύπου ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι “Αποτελεί πλέον απόφασή τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου να είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου το οποίο θα διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις προσεχείς εκλογές. Ζητώ την στήριξη της ίδιας της κοινωνίας, με την οποία διατηρώ μακρά και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού. Έχω ήδη ζητήσει και την στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. την οποία και αναμένω. Καλώ όλους όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. Καλώ όλους όσους μας γνωρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους να συμμετέχουν. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή για άτομα άξια, εργατικά που με ανιδιοτέλεια θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας”.