Επίσκεψη συνεργείων του Δήμου στα γήπεδα – Παρεμβάσεις πριν την έναρξη των αγώνων

Στην προσπάθεια του να προετοιμάσει όσο καλύτερα γήπεδα τα Δημοτικά Στάδιο των Αμπελόκηπων, του Αγγερικού και του Μαχαιράδου ο Δήμος Ζακύνθου με συνεργεία του προχώρησε σε εργασίες παρουσία και του Δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά. Οι πιο σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν στο γήπεδο των Αμπελοκήπων που χρειάζεται άμεσα να επιδιορθωθεί πλήρως τόσο στον αγωνιστικό του χώρο όσο και στα αποδυτήρια του. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου θα οριστούν υπεύθυνοι σταδίων με την ευθύνη των προέδρων, ώστε τα γήπεδα να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και να αποφευχθούν ατυχήματα και βανδαλισμοί.

Επίσης στο δελτίο τύπουτου Δήμου αναφέρονται τα εξής: «Με προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος με την Περιφέρεια, έχει προβλεφθεί κονδύλι 300 χιλιάδων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου Αμπελοκήπων, οι εργασίες στο οποίο θα ξεκινήσουν με τη λήξη του πρωταθλήματος. Τέλος, ο Δήμαρχος Ζακύνθου επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών», όπου συναντήθηκε με τα μέλη της σχολής προπονητών, που πραγματοποιούν πρακτικά μαθήματα για δίπλωμα U.E.F.A. C που διοργανώνει η Ε.Π.Ο στη Ζάκυνθο. Ο κ. Κολοκοτσάς τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τους προσκάλεσε σε γεύμα στο δημοτικό εστιατόριο, όταν τελειώσουν τα μαθήματα που παρακολουθούν».

Να πούμε ότι το Κύπελλο ΕΠΣ Ζακύνθου ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ πιθανότατα την άλλη εβδομάδα θα αρχίσει η Α’ και η Β’ Κατηγορία του νησιού μας, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν χρόνια σοβαρά προβλήματα με τα γήπεδα. Φυσικά αυτές οι παρεμβάσεις μπορούν μόνο να καλύψουν ζητήματα για μικρό χρονικό διάστημα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις απαιτούνται ακόμα περισσότερες ενέργειες για να μπορέσουν να είναι λειτουργικά για πολλά έτη.