Ανεξάρτητος κατεβαίνει ο Σπύρου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Την απόφασή του συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου 2019 για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έκανε σαφή με δηλώσεις του ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Ιόνιος Πολιτεία” Σπύρος Σπύρου.
Ο κ. Σπύρου διευκρινίζει πως η απόφαση αυτή πέραν από δικιά του είναι και των συνεργατών του. Καλεί από την κοινωνία να τον στηρίξει ενώ αναμένει το ίδιο αναμένει να πράξει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον οποίο έχει ενημερώσει.
“Αποτελεί πλέον απόφασή τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου να είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου το οποίο θα διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις προσεχείς εκλογές. Ζητώ την στήριξη της ίδιας της κοινωνίας, με την οποία διατηρώ μακρά και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού. Έχω ήδη ζητήσει και την στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. την οποία και αναμένω. Καλώ όλους όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. Καλώ όλους όσους μας γνωρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους να συμμετέχουν. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή για άτομα άξια, εργατικά που με ανιδιοτέλεια θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας”, δηλώνει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο κ. Σπύρου.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σπύρου είχε εδώ και καιρό εκδηλώσει αυτή του την πρόθεσή, μετά από συνεννόηση τόσο με συνεργάτες του όσο και με ενεργούς πολίτες. Μάλιστα προ μηνών από τη Ζάκυνθο όπου βρισκόταν με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου αλλά και την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη με τον οποίο κατά δήλωση του κ. Σπύρου, είχε συζητήσει κατ’ ιδίαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Παράλληλα τον είχε ενημερώσει για την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μετά από σειρά διαβουλεύσεων που είχε τόσο με στελέχη της παράταξης “Νέα Ιόνιος Πολιτεία” όσο και με νέα στελέχη που έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Ζήτησε δε από τον πρόεδρο της Ν.Δ. σε αυτό τον αγώνα να έχει και την στήριξη του ιδίου.