Εκδήλωση για τη Στρατηγική Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος || Απόψε στο Πν. Κέντρο

Μετά την Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Κεφαλονιά, σειρά παίρνει η Ζάκυνθος προκειμένου να παρουσιαστεί η πρόταση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τη στρατηγική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στα νησιά του Ιονίου. Παρουσία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Γαλιατσάτου απόψε στις 7μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου εκείνο που θα συζητηθεί είναι το κυρίαρχο στοιχείο που προωθεί η Περιφέρεια για την η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αναβάθμιση των υποδομών, τομείς στους οποίους το νησί μας πρέπει να εργαστεί για να πετύχει το αποτέλεσμα εκείνο που θα του επιτρέψει να είναι ανταγωνιστικό σε ποιότητα.
Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχξει, σύμφωνα με τον Περιφεειάρχη συνεννόηση με αυτοδιοίκηση α’ βαθμού και συζήτηση με τους φορείς του τουρισμού για τη συγκέντρωση στοιχείων, αναφορικά με τις προτάσεις που κατατέθηκαν στην παρουσίαση για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Η παρουσίαση της πρότασης γίνεται από τον τεχνικό σύμβουλο της ΠΙΝ Γιώργο Δρακόπουλο, ενώ τα συμπεράσματα δίνουν χρήσιμα στοιχεία και σημαντικές κατευθυντήριες γραμμές σε όλους τους ενδιαφερόμενους, για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού σε κάθε περιοχή.